10 Kasım 2009 Salı

TİKSİNGEN VOL 3

Tiksingen GBT’de durdurulur.Çünkü neden?Çünkü gerçek adı Bahattindir. Kütüğü Divriği’dedir.

Tiksingen tiksinç arkadaşlarıyla beyoğlu’nda gözlerini süzerken karşısına çıkan bir sivil polis tarafından durdurulur.Kimliği istenir. Kimliğini arkadaşlarına göstermemek için yılan dansı gibi ama aynı zamanda Ankara havası gibi de hareketler yaparak, akla karayı seçer. Fakat iş işten geçmiştir. Yanındaki arkadaşı Berkecan, kimlikteki Bahattin ve Divriği kelimelerini açık seçik görmüştür. Bahattin’in tiksingene dönüşme yolundaki ilk adımları bu GBT’den sonra atıldı dostlar.

Bu olaydan sonra aylar süren zekasız dalga geçme seanslarının baş kahramanı tiksingen oldu. Uzun konuşmalar yaptı.” İnsan kendini nereden hissediyorsa oralıdır, bir Divriği’li ile Mnahattan’lı arasında hiçbir fark yoktur.Ben dünya vatandaşıyım” gibi aslı astarı olmayan cümleler sarfetti. En sonunda dayanamayıp şiddete başvurdu ve bu olay böylece kapandı.


Farkındaysanız bu yazı dizisinin de pek bi orjinalitesi kalmadı. G.tümüzden uyduruyoruz. Ama daha fazla dayanamayacağız.Vallahi bu tiksingenden sıtkımız sıyrıldı.Ona veda edin,hep hatırlayın.Anılarınızda ve Beyoğlu’nda yaşasın.Hem hangimiz birazcık tiksingen değiliz ki,he abi?

Yazı dizisine daha renkli karakterlerle diğer sayıda devam edeceğiz. Gerek, yerli yersiz belirmesiyle tanınan Mutlu, gerekse kıvrak danslarıyla bildiğimiz Korcan hayatımıza renk katacak. Hadi yine iyisiniz. Bye bebişler.

0 söyleyeceklerim var:

Yorum Gönder

| Top ↑ |