10 Kasım 2009 Salı

ALLAH SENİ İNANDIRSIN

Valla Delil abi, Allah seni inandırsın hiç unutmadım o günü. Şimdi bizim arkadaşlar ısrar etti gidelim diye ben de kırmadım onları. Allahıma kitabıma bir daha gitmişliğim yoktur. Zaten sevmem pek öyle yerleri. Neyse askere gidecektik o zamanlar. Arkadaşlar da ısrar edince kıramadım. Gidelim dediler, tamam dedim. Keşke demeseydim. Neyse oldu bir kere.
Nerde kalmıştım Delil abi? Yalan söylüyorsam Allah bin belamı versin. Ben girdim ama nasıl utanıyorum. Yüzümü kaldıramıyorum. Birisi de güya benimle dalga geçecek ya tüm şişman karıları bana gösteriyor. Sonra onu gördüm. Ben onu Çinli,Japon falan sandım. Çok hoşuma gitti. Dedim ‘bu olsun.’ Dedim ‘kaç para?’ Yanındaki kadın dedi 25. Bende de yok o kadar. Aslında var da askerlik için saklıyorum. Sonra o kadın yanındakine ‘vallahi abla çok benziyor ona’ dedi. Artık kime benzettiyse Allah bilir. Sonra diğer kadın var ya hani 25 isteyen kadın.’Kaç paran var’ dedi. Ben dedim 15. Olmaz dedi kadın. Ama o güldü. Çok da güzel güldü be abi. ‘Bir şey olmaz be abla,bu delikanlıya da kıyağımız olsun. Gel benlen’ dedi bana. Ben de arkasından gittim. Giderken de kadın arkamızdan söyleniyordu. Fazla uzatmayın falan diyordu. Tabi ben ne kadar sürer bilmem. Giderken bizim şerefsizler de sırtıma falan vuruyorlar. Sanki gerdeğe giriyoruz.
Abi, yalanım varsa namerdim en az kırk,kırk beş dakika içerde kaldık. Nasıl oldu,dur sana anlatıyım. Ben içeri girerken saate baktım. Kadın geldi üzerimi falan çıkardı. Dedi ki ‘sen ona çok benziyorsun.’ Vallahi billahi ben utanıyorum da, soramıyorum kim o. Kim bilir belki ilk sevgilisidir,belki ölmüş kocasıdır. Belki de onu bu yola düşüren pezevenktir. Allah şahit,içim acıdı kadıncağıza. Neyse abi işte hallettik sonra meseleyi. Ben şöyle bir doğruldum yataktan. Bana dedi,’biraz daha dur,hemen gitme.’ Kıramadım be abi. Anam, avradım olsun ağlayacak gibi oldum. Oturduk beş dakika daha. Derken diğer kadın geldi, kapıya falan vurdu. Yeter falan dedi. Ben kalkalım dedim ama kızcağız oralı değil. ‘bir şey olmaz’ dedi, biraz daha yatalım. Sonra öptü beni, ben bilmem nasıl öpülür kızlar. Ne diyeceğimi bilemedim falan. ‘Sen nerelisin?’ diye soruverdim. Vallahi sordum ama sorduğuma da utandım. Ne bileyim abi sonra saçma geldi bana. Ukrayna deyince şaşırdım, kadın tıpkı Çinli filan. ‘Ama Kazak asıllıyım’ dedi sonradan.
Melekler şahidimdir,öyle on,on beş Dakka daha oturduk derken. O çirkin karı bir daha kapıyı falan vurdu. Birkaç laf etti, gitti. Ben ‘yeter, arkadaşlar bekler’ dedim. ‘Bir şey olmaz, biraz daha otur. Hem seni nasılsa bir daha göremeyeceğim. Yat ne olursun’ deyince ben de oturdum. Hakkı var, kadın da çok güzeldi. Beni kime benzettiyse hoşuma gitti. Hani bana benzeyen bir adam bu kadının sevgilisi falansa, anlarsın ya abi işte. Sonrasında kapı böyle sert sert vurunca korktum. Derken bizimki topladı kıyafetini, üstüne yalandan bir şey giydi falan. Kapıyı açtı böyle bizim Hamza gibi pis adamlar. Takım elbise giymişler, siyah renkli. Sakallı iki adam bir bana baktı, bir kadına. Kadına ‘yürü’ dediler. Kadın ‘istemiyorum’ diye odadan çıktı. Hani sanki kaçarmış gibi çıktı. Hani şeytan dedi git bak, kadına ne yapacaklar diye. Tamam, kadın iyiydi,güzeldi ama orospuydu be abi. Bir orospunun peşinden de koşulmaz ki. Neyse Delil abi, öyle garip bir şey yaşadım. Üzüldüm onun için. Allah yardımcısı olsun. Bir daha öyle bir yere gitmedim.
DELİL CİZRELİ

0 söyleyeceklerim var:

Yorum Gönder

| Top ↑ |