13 Ağustos 2009 Perşembe

BÜTÜN İYİ ERKEKLERİN KAPILMIŞ OLMASI



Bana metaforlarla gelme Romeo. Boğa burcu erkeğinin cinsel çekiciliğinden bahsetme artık, erkeklerin aşkların katili olduğunu söyleme bi zahmet. Senin ağzına sıçayım Romeo.

70lerin İspanyol paçalı aşıklarının birbirini daha çok sevdiğini, bizim aşklarımızın kolpa olduğunu anlatma bana. Yok olum öyle bişey! Aşk aşktır işte…Neyse blog tutmak lazım.Ama tam dayaklıksın Romeo.

Romeo, Virginia’yı okuduğumda işte oldum demiştim, Hakan Günday’a defalarca aşık oldum ben. Ayn Rand’dan hiç bahsetmeyelim Romeo,sinirlerini bozar. Artık şikayet etme gösterip de vermeyen kadınlardan, içki masasında kankalarına dert yanma…

Senin marjinalliğin benim normlarıma göre çok olağan anlıyor musun Romeo? Sen o kadınla her gün bıkıp usanmadan nasıl alışveriş yaptın? Nasıl Kanyon’un arsızı oldun, söyler misin bana? Ağlamak istiyorum, ağlamazsam güçlü olduğumu düşünür benden kaçarsın değil mi?

Ne lan ne?

Hatırlıyor musun o kadının sana en sevdiği kitabı anlattığı zamanı? Nasıl da gözlerinin içi gülüyordu Twilight derken. Ya en sevdiği müzisyen? Grup 84’e ne demeli? Hiç utanmıyorsun dimi Romeo? Yüzüne tükürsem billah tükürüğe acırım.

Sevgililerin ailelerle tanıştırılmasına karşıydın dimi sen? Unutmuşum. O kadının da zaten yazıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur, bunu sen de biliyorsun. Hay ananı… “Beni neden yeterince aramıyorsun,bugün sadece 4 kez çağrı attın” diye haykırışı hala kulaklarımda o kadının… Geçenlerde kavga etmiştiniz hani, söz yüzüğünü yüzüne fırlatmıştı sokakta hasbam. Söz yüzüğü ne lan! Rezilsin Romeo.

Ben aylardır düşünüyorum Romeo. Bütün iyi adamların geçmişindeki o beş para etmez kadınları çok iyi bilirim. Hiç ağzıma öykünme şimdi,sen kendine bak diye. Ben seni yanımda taşırken utanıyorum asıl.

Sakalını uzatma artık, hem top sakal bitti be olum,zevzeklik etme. Hem o neydi öyle Romeo? Alıp başımı gidicem bu diyarlardan, moderniteden tiksiniyorum,sahil kasabasına yerleşicem dediğin zamanları da bilirim ben. Hiç inandırıcı değilsin biliyor musun? Kafana sıçayım Romeo,kafana…

Havan düştü be koçum. Rastana zeval gelecek. Olympos’u düşün.”Hmmfss Olympos hmmfss ilginçlik” de biraz, iyi gelir ;)

Ama biz de böyleyiz işte. Hastayız sana,anlasana. Tek bir mantıklı cevabın yeter,o kadında ne buluyorsun sorusuna vereceğin…Söz bir daha kafanı şişirmeyeceğim.Belki de şişiririm.

Allah beni bildiği yapsın Romeo, o kadın ben olamam.
ÇİNGENETOR

0 söyleyeceklerim var:

Yorum Gönder

| Top ↑ |